Fietsvriendelijke straten

5
0

De projecten

Willekeurig Populair Recent

Fietsvriendelijke straten

Fietskans

Fietskans is een ambitieus project dat families in armoede de mogelijkheid biedt om niet alleen een fiets voor zichzelf maar ook voor hun kinderen in bruikleen te krijgen. Het vergroot hun mobiliteit en onafhankelijkheid, creëert gelijke kansen en het hergebruik zorgt voor een betere toekomst. Een 1/4de medewerker zorgt voor de coördinatie en administratie.

M. S. van 't Ergohuisje vzw
0 0
lees meer

Fietsvriendelijke straten

Met een fietsriksja door straten rijden is mensen verblijden!

De vrijwilligers van RiksjaRijden doen ritjes voor thuiswonende minder mobiele burgers en verschillende zorginstellingen. AXIvzw wil dit sociaal fietsproject verbeteren en het aanbod met 50% te verhogen met een goed werkend reparatie-atelier, professioneel gereedschap, extra materiaal en fietsen. De vrijwilligers krijgen ondersteuning zodat nog meer mensen kunnen genieten van de wind in de haren tijdens een riksja-ritje. 

Luc D.
0 0
lees meer

Fietsvriendelijke straten

Halenstraat's fietsgarage

Dit project wil een fietsbox plaatsen in de omgeving van de Halenstraat. Er is nood aan veilige fietsstalling. De fietsbox ondersteunt bewoners zonder garage en stimuleert fietsgebruik. 

Sofie J.
0 0
lees meer

Fietsvriendelijke straten

Veilig op Weg: Een Educatief Verkeersveiligheidsproject

Dit project biedt een uitgebreid fietsveiligheidscurriculum voor jongeren. Door een combinatie van klassikale instructie en hands-on training, worden verkeersregels, defensieve fietstechnieken en fietsonderhoud behandeld. Een 1/3de medewerker coördineert alles.

Sarah R.
0 0
lees meer

Fietsvriendelijke straten

Pipette D'AMvers

Dit project organiseert verschillende fiets(herstel)evenementen om het fietsen te stimuleren. Daarnaast komen er twee Pipetten, een werkpost met gereedschap om je fiets te herstellen. De Pipette komt telkens op een toegankelijke plaats op den Dam waar buurtbewoners en passanten er gratis gebruik van kunnen maken.

Timor N. van Elegast vzw
0 0
lees meer