Ontharden

 
5
0

De projecten

Willekeurig Populair Recent

Ontharden

Antwerpse tegeltaxi

Ga je een geveltuintje aanleggen? Tegels uitbreken en vervangen door groen? De tegeltaxi haalt je uitgebroken tegels en bijhorend steenpuin gratis op. Herbruikbare tegels worden voor jou in een tegelbibliotheek bewaard. Een freelancer werkt 278 uur aan het project.

Koen W.
0 0
lees meer

Ontharden

Groene hoeken op het Kiel

Dit project geeft Kielse straathoeken een meerwaarde door ze te ontharden en te vergroenen. Er komen drie straathoeken aan de beurt.

 

Christine H.
0 0
lees meer

Ontharden

Een groen, fris, onthard plein voor het Panamarenkohuis

Het pleintje aan het Panamarenkohuis is vandaag een grote steenvlakte. De buurt wil dit veranderen in een aangenaam groen, onthard en fris plein waar het leuk vertoeven is. Het project streeft naar een optimale integratie van het reeds aanwezige groen.

Serge B.
0 0
lees meer

Ontharden

Plantvakken Pothoekstraat

Er komen twee nieuwe plantvakken op de bestaande uitstulpingen van het voetpad met lage of halfhoge beplanting. Een boomvak wordt maximaal vergroot. De stenen vlakte aan het ziekenhuis wordt zo wat verminderd.

amaury d.
0 0
lees meer

Ontharden

Geveltuinen Tour de Force

Het district biedt bewoners gratis een volledig uitgevoerd geveltuintje aan. Dit project boort het potentieel aan bij verschillende doelgroepen bewoners, bedrijven en organisaties die hier nog niet van afwisten of die niet zo snel met groene thema’s in aanraking komen en mikt op minstens 300 extra aanvragen bij het district voor een geveltuin. Een freelancer werkt 400 uur aan het project.

Deborah A. van Groot Licht vzw
0 0
lees meer