Betere voetpaden

10
0

De projecten

Willekeurig Populair Recent

Betere voetpaden

50 zonnebanken

Voldoende zitbanken zijn cruciaal om verplaatsingen voor ouderen aangenaam of zelfs mogelijk te maken. Dit project verdeelt 50 banken bij bewoners of ondernemingen die er voor hun gevel ruimte voor kunnen en willen maken. Een freelance coördinator werkt 160 uur mee.

Deborah A. van Groot Licht vzw
0 0
lees meer

Betere voetpaden

De Kleine Walk of Fame

Dit project brengt een eerbetoon aan de wijkhelden van Klein Antwerpen. Er liggen al enkele tegels met namen van oud-bewoners die hun stempel op de wijk drukten. Help de Walk of Fame op het Verdraagzaamheidsplein uit te breiden met 5 nieuwe en op te frissen met 5 vernieuwde naamtegels.

Tom S. van Peperfabriek
0 0
lees meer

Betere voetpaden

Een verkeersplateau, geen rallybocht in de Kerkstraat

Het basketplein en de speeltuin in de Kerkstraat worden gescheiden door wat in de volksmond ‘de rallybocht’ genoemd wordt. Een verkeersplateau ter hoogte van de Lammekensstraat zorgt voor verminderde snelheden en een veiligere verkeerssituatie.

Sim C. van Buurtcomité Lange Beeldekensstraat
0 0
lees meer

Betere voetpaden

Stap veilig en respectvol!

Dit project wil een educatief traject opzetten om jongeren tussen de 3 en 14 jaar bewust te maken van het belang van veilig en respectvol gedrag op voetpaden. Een 1/5de medewerker leidt alles in goede banen.

Sarah R.
0 0
lees meer

Betere voetpaden

Groene stoep Riemstraat

De buurtbewoners willen de stoep van de Riemstraat graag vergroenen. Dit verhindert dat er auto's op de stoep parkeren. De bewoners kopen twee mooie bloembakken aan die ze zelf onderhouden.

FRED D.
0 0
lees meer

Betere voetpaden

Voetpaden verbeteren

In de Sint-Gummarusstraat hebben de voetpaden een opfrisbeurt nodig. De tegels liggen vaak los en scheef.

christine m.
0 0
lees meer

Betere voetpaden

Bloembakken aan het De Coninckplein

Een drietal bloembakken aan het De Coninckplein zorgt voor een veilige afakening tussen de rijweg en de voetgangerszone (richting Arteveldestraat). De bloembakken voorkomen ook foutparkeren op de voetgangerszone.

Luc D.
0 0
lees meer

Betere voetpaden

De groene oversteek: vergroenen om te verbinden

Groene voetpaduitstulpingen op de kruisingen van de Touwstraat met de Zeilstraat maken de straat oversteken veiliger. Met deze actie is er tegelijkertijd ook oog voor ontharden en vergroenen.

Laura M.
0 0
lees meer

Betere voetpaden

Veilig voetpad Oude Steenweg

De stoepen van de Oude Steenweg zijn soms erg smal. Daarom is er nood aan de aanleg van een veilige oversteek ter hoogte van de school.

Tom C.
0 0
lees meer

Betere voetpaden

Stuivenbergplein: Welkom op ons woonerf

Stuivenbergplein is een woonerf. De mama's van 't Stuivenbergplein willen het wegdek beschilderen om deze zone veiliger en aangenamer te maken voor spelende kinderen, buren en passanten.

Milena N. van Ondersteboven
0 0
lees meer