Meer bomen

5
0

De projecten

Willekeurig Populair Recent

Meer bomen

Toekomstboom voor 2060

Een toekomstboom is een boom die door voldoende ruimte onder- en bovengronds echt groot kan worden. In de Van Kerckhovenstraat in de buurt van de Sint-Amanduskerk kan zo een waardevolle boom voor schaduw en verkoeling zorgen.

Deborah A. van Groot Licht vzw
0 0
lees meer

Meer bomen

Meer bomen én beplante boomvakken op den Dam

Het oudste gedeelte van den Dam doet het nog steeds heel slecht qua vergroening. Dit project plant 4 extra bomen, bij voorkeur op hoeken, of als afbakening van parkeerstroken.

Stijn P.
0 0
lees meer

Meer bomen

Eindelijk bomen in de Lange Herentalsestraat

Momenteel geeft de Lange Herentalsestraat een deprimerende indruk. 2 bomen zullen de straat opfleuren. De luchtkwaliteit - met heden slechte metingen door veel verkeer in een smalle straat - stijgt door het planten van zuiverende bomen.

Luk N.
0 0
lees meer

Meer bomen

Een straat in Harmonie
Dit project plant een viertal bomen in de Harmoniestraat zodat deze meer in harmonie is met het nabijgelegen park. Bomen zijn gezond, een natuurlijke snelheidsremmer en zorgen ervoor dat de straat esthetisch beter aansluit op de omliggende straten.
Tanja R.
0 0
lees meer

Meer bomen

Bomen voor de Duinstraat

In de Duinstraat werden vorig jaar 2 plekken onthard aan de splitsing met de Duinsteeg. Dit project brengt een boom of struik in een reeds bestaand leeg plantvak en onderzoekt of ontharding mogelijk is aan het kruispunt met de Jan Palfijnstraat om ook daar eventueel een boom te planten.

Jim G.
0 0
lees meer